Zijdenbloemen

Zijdenboeketten zijn dé oplossing voor mensen die van bloemen houden, maar op zoek zijn naar iets wat altijd mooi blijft zonder verzorging. De zijden bloemen die wij verkopen zijn van hoogwaardige kwaliteit en bijna niet van echt te onderscheiden. Een ideaal blijvend arrangement voor u zelf of als cadeau. Maar ook voor het huren van zijde of een zijde bloemenabonnement bent u bij Karin van Sleeuwen aan het juiste adres.

Bruidsbloemwerk

Wij helpen u om de mooiste dag in uw leven compleet te maken. Wij ontwerpen speciaal voor u en in overleg met u een stijlvol bruidsboeket.Ook kunnen wij al het bijpassende bloemwerk verzorgen zoals corsages, autobloemstuk, kerkversieringen en zaalversieringen.Uiteraard bent u altijd welkom om te informeren naar de mogelijkheden op het gebied van bruidsbloemwerk.

Rouwbloemwerk

Met grafbloemen kun je afscheid symboliseren. Persoonlijke voorkeuren zoals symbolische bloemen, kleuren, vormen of zelfs voorwerpen kunnen in het rouwbloemstuk verwerkt worden. Alles om de laatste groet tot iets bijzonders te maken.

Rouwbloemstuk veld

"Neem vrijbijvend contact op, ik sta u graag te woord"