RETOURBELEID

1) Voor ons hoofdproduct, bloemen en planten, is retourneren niet mogelijk, omdat deze aan bederf onderhevig zijn.

2) Voor overige producten die niet aan bederf onderhevig zijn geldt dat u een afkoelingsperiode van 7 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. U kunt alleen retourneren als u zowel besteller als ontvanger van het artikel bent (afleveradres = uw eigen adres).

Retourneren dient als volgt te geschieden:

Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. Karin van Sleeuwen bloemen & meer zal de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

Alle annuleringen, retourneringen dienen telefonisch of per e-mail aan ons kenbaar te worden gemaakt. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig (IBAN).
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan ons heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.

Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald.

RETOURADRES:

Karin van Sleeuwen | bloemen & meer…

Arendstraat 36

5427 LA Boekel

"Neem vrijbijvend contact op, ik sta u graag te woord"